0

Pomôž nám vysadiť vinohrad !

 

19. 01. 2021

Kúpou tohto akciového balíčka nám prispeješ na financie potrebné na výsadbu nového vinohradu. Vinohrad vysadíme v roku 2023. Prvú úrodu budeme oberať v roku 2026 a prvé víno budeme mať možnosť ochutnať v roku 2028. Hned po výsadbe umiestnime pamätnú tabuľu, kde budú mená Vás všetkých, ktorí ste nám tak veľmi pomohli.

Nie je tajomstvom že rodinné vinárstva si takúto tažkú situáciu akú zažívame v druhej vlne ochorenia COVID-19 nepamätajú. Takisto nie je tajomstvom že i napreik nepriazni osudu sa navzdávame a robíme všetko aby sme dokázali nielen prežiť ale po troškách aj pomaly rozvíjať firmu. Či už to boli online degustácie v prvej vlne, alebo organizovanie grilovačiek počas leta vždy sme sa snažili kreatívne pristupovať k danej situácii. 

Teraz riešime situáciu v ktorej potrebujeme pomôcť. Chystáme sa rozširovať vinohrad v ktorom sme v roku 2016 vysadili Dunaj. Ten začal kralovať v portfoliu a po prvom ročníku musíme skonštatovať že sa mu na tejto polohe páči mimoriadne. Preto sme úmornou prácou dávali dokopy cca 20 árový pozemok, plný exekúcii a neznámych majitelov až sa nám to nakoniec podarilo. Teraz potrebujeme zlikvidovať porast náletových drevín aby sme sa dostali k opornej konštrukcii z predošlého vinohradu a hlavne aby sme vedeli pôdu postupne pripravovať na výsadbu ktorá nastane v roku 2023. Hlboká orba, rigolácia, maštalný hnoj, výsadba hrachu na zelené hnojenie. Toto všetko musím obsolvovať pokým sa nám nepodarí začať vysádzať vinicu ktorá prvý raz zarodí v roku 2026. Preto potrebujeme Vašu pomoc.

Predstavte si že prídete do Strekova na degustáciu a budete sa môcť pozrieť na vinicu ktorú ste pomohli vysadit kúpou akciového balíčka vín na anšom eshope.

https://www.vinarstvoberta.sk/vino/pomoz-nam-vysadit-vinohrad


Postavíte sa pred krásne a ukážkovo upravený vinohrad, začítate sa do pamätnej tabule a na nej bude aj Vaše meno.

Už len kvôli tomuto momentu sa oplatí podporit skutočne dobrú vec, z ktorej sa budú tešit aj dalšie generácie.

Ďakujeme pekne

Vaši Bertovci 



 
pozri blog
Zlatý Paríž

23. 2. 2022

Zlatý Paríž

2023

30. 12. 2023

Je ročník 2023 katastrofa?

Túto otázku si kladie veľa našich známych a klientov. V Júni by sme povedali že toto tvrdenie je pravdivé. Ako to však dopadlo, tak to sa dočítate v tomto blogu.


Zistite viac

2022

23. 2. 2022

Zlatý Paríž

Získať zlato v Paríži je skutočne náročné. Toto sa pošťastí a podarí len vinárom a vínam ktoré sú nielen bezchybné vo svojom prejave ale zároven musia degustátora nadchnúť svojou jedinečnosťou.


Zistite viac

Nové vína, sezónne ponuky, exkluzívne eventy...

Pridajte sa